måndag 30 maj 2011

Oj vilken dag...

Jaha då har ännu en utbildningsdag gått och man är närmare och närmare sin första arbetsdag ombord :) pirrigt nu, men det ska bli så kul!  =)
Denna dag var väldigt rörig måste jag säga. Vi behövde beställa taxi för att ta oss till "lokstallet" och då fick vissa vänta i upp mot en timme på en förbeställd taxi! Blev därefter att öva utrop på engelska och svenska ombord på en x40 större delen av dagen. Därefter skulle vi alla åter igen bli hämtade av taxi, vilka var förbeställda även dessa. Dock fick nu vissa vänta i upp mot 2 1/2 timme på taxi :O Skämmigt!! Hoppas taxibolagen fick sig en spark i *****.
Aja, nog om det. Kvällen avslutades med ett rejält träningspass på inlines genom stan på 2 timmar. Riktigt skönt och varierande träning för hela kroppen =) Känns dock lite nu i musklerna hehe (a). Men efter lite stretching, en kall dusch och en säng som väntar så känns det inte så dumt ändå. Upp tidigt imorn då tåget till Västerås går 06.52. Morgonsdagens utbildning blir på fordonstypen x50 Regina.
Tar o släpper ännu ett bildtema efter detta :)

Ha de bäst allihop!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar